Over ons

TR Keukenvernieuwing staat voor Totale Renovatie van uw bestaande keuken.

Is uw huidige keuken verouderd of aan vernieuwing toe?
Kijk dan zeker verder op onze website. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies alsmede de uitvoer van een keukenrenovatie. Wij zorgen voor een compleet andere look van uw keuken en laten uw keuken weer schitteren als nooit tevoren. Met kostenbesparende oplossingen tot wel 50% maken wij uw bestaande keuken weer als nieuw. De mogelijkheden bij TR Keukenvernieuwing zijn eindeloos. Naast een renovatie van uw bestaande keuken zijn wij tevens leverancier van nieuwe keukens. Naast onze standaard modellen bieden wij ook maatwerk aan.
Door het vervangen van de keukendeurtjes, het keukenblad of de inbouwapparatuur kunt u uw keuken aanpassen aan uw wensen. Heeft u nu al vragen, of wenst u meer informatie wat TR Keukenvernieuwing voor uw keuken kan betekenen ?  

Logo TR keukens Rond

Het renoveren, vernieuwen van een bestaande keuken.

Is uw bestaande keuken eigenlijk nog in goede staat maar wil u deze een nieuwe look geven of aan de moderne tijd aanpassen? Zoals het toevoegen van een eiland, vaatwasser of extra kastruimte? DAT KAN.  Met een keukenrenovatie kan u wel tot 50% besparen op een nieuw te plaatsen keuken en daarmee de levensduur van uw bestaande keuken weer met vele jaren verlengen.
Door het vervangen van de keukendeurtjes, het keukenblad, spoelbak, keukenmengkraan of de inbouwapparatuur kunt u uw keuken volledig naar uw wensen aanpassen. Wanneer uw bestaande keuken niet moet worden uitgebroken zullen bestaande leidingen niet moeten worden vervangen of verplaatst, wij vernieuwen de keuken zonder kap- of breekwerk. Hierop bespaart u al veel geld en ongemak.

Naast een renovatie of vernieuwing van uw bestaande keuken kan u bij TR Keukenvernieuwing ook terecht voor geheel nieuwe keukens inclusief de inbouwapparatuur. In sommige gevallen is het verstandiger om te kiezen voor een nieuwe keuken in plaats van een keukenrenovatie. 
Onze keukens zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, moderne, klassieke en landelijke stijl. Naast standaard modellen leveren wij ook maatwerk.
Een keuken is één van de meest functionele ruimtes in een huis. Daarom dient deze voorzien te zijn van de juiste inbouwapparatuur. 
U heeft bij TR keukenvernieuwing een ruime keuze aan leveranciers van keukenapparatuur.